YOURIC

Ingenieur

Visser & Smit Hanab

Geïnteresseerd in een zeer gegeerde job met werkzekerheid? De grote bouwondernemingen zoeken tal van lassers. 

Bekijk hier de vacatures.

Hé daar jongeren, laat je niet afschrikken door de Bouw. Je kan er een heel mooie loopbaan uitbouwen…. zelfs met een positieve impact op het milieu!

 

Na mijn ingenieursstudies aan UGent wist ik dat ik graag iets wou doen met projectmanagement. Ik bekeek het jobaanbod en Visser & Smit Hanab sprong in het oog: leuke werkomgeving, toffe toekomstige collega’s (ontmoet bij de selectieprocedure), reële loopbaanperspectieven en vooral…  heel wat projecten met een hoofdrol voor elektromechanica.

 

Bij VSH vond ik het beste van beide werelden: je krijgt het nodige vertrouwen en de vrijheid om zelfstandig te werken, maar geniet ook van permanente opvolging en begeleiding, aangevuld met bijscholing om door te groeien.

 

Zo start ik vanaf september 2020 met een ‘Master in Construction Management’ aan de VUB. Die loopt volgens een gespreid uurrooster, zodat ik ondertussen aan het werk blijf. Wie weet welke promotie mij dat zal opleveren…?  Ideaal toch?

 

Elke dag – en dat vind ik zo fantastisch – ben ik betrokken bij het volledige bouwproces, van het ontwerp tot de oplevering. Kijk de taken in mijn agenda er maar op na: geen enkele dag is dezelfde.

 

Mijn boodschap voor de andere jongeren? In de bouwsector bouwen we met vanuit een milieubewuste visie aan een betere wereld. Momenteel werk ik bijvoorbeeld aan een waterzuiveringsproject.