LISA

Receptioniste

Wyckaert N.V.

Geïnteresseerd in een job zoals de mijne? Mijn functie is niet beschikbaar,

maar hier vind je andere aanbiedingen.

Receptioniste, een beroep met tal van voordelen!

In elk geval waar ik werk, bij de grote bouwonderneming Wyckaert nv. Vergeet alle clichés. Ik zit niet de hele dag naar de voordeur te kijken en telefoontjes op te nemen. Mijn job als receptioniste is veel aangenamer en gevarieerder dan dat. Om nog te zwijgen van de vele voordelen van mijn statuut.

Ik zie de hele tijd bezoekers en collega’s en daar hou ik van. Toegegeven, ook mails en brieven verwerken of koffiezetten behoort tot mijn takenpakket. Maar ik hou me net zo goed bezig met de contracten van leveranciers en onderaannemers, de planning van de verantwoordelijken, het beheer van de vergaderzalen, allerlei bestellingen… Ik verveel me geen moment!

Een grote bouwonderneming als werkgever biedt echt wel tal van voordelen, zoals opleidingen, doorgroeimogelijkheden, flexibiliteit, meer extralegale voordelen dan elders en vooral… werkzekerheid!

Want de grote bouwondernemingen werven aan, dus ik moet me geen zorgen maken over mijn toekomst, terwijl ik meer verantwoordelijkheden kan opnemen indien ik dat wens.