KATRIEN & JEROEN

HR-Medewerkers

WILLEMEN INFRA

Zin in een loopbaan waar het welzijn van de medewerkers centraal staat? Vervoeg een HR-team! De grote bouwondernemingen werven aan. Neem hier een kijkje.

Ons vak? Onze medewerkers optimaal inzetten en hun werk aangenamer maken. Zoiets geeft veel voldoening!

 

Ik ben Katrien en bijna twintig jaar geleden vervoegde ik de dienst personeelszaken bij Kumpen. Ondertussen groeide ik uit tot HR-experte en werd de onderneming omgedoopt tot ‘Willemen Infra’, maar eigenlijk is het nog steeds dezelfde.

 

Op vandaag ben ik trots op mijn werk en leiden we alles in goede banen voor onze medewerkers in Limburg en Wallonië. De sector van de wegenwouw boomt. Anderhalf jaar geleden werd ons HR-team nog versterkt met een nieuwe collega, Jeroen Evens.

 

Onze job? Mensen aanwerven, de personeelsadministratie opvolgen (zowel arbeiders als bedienden), maar vooral werk maken van steeds betere werkomstandigheden voor iedereen in samenwerking met de werfleider en de verantwoordelijke KVM. Bijvoorbeeld door kwalitatieve opleidingen te voorzien en aan elke nieuwe medewerker (of medewerkster, want die zijn er ook in ons vak) een ‘meter’ of ‘peter’ toe te wijzen die hun vragen beantwoordt en hen begeleidt waar nodig.

 

Wij stellen alles in het werk om onze eigen teams te houden en zo weinig mogelijk uit te besteden aan onderaannemers. Want zo en om dichter bij collega’s te staan, creëer je een ‘familie-gevoel’, waarbij iedereen goed in zijn vel zit, elkaar leert kennen en respecteren, en gewoon goed samenwerkt. Op die manier blijven onze mensen lange tijd bij ons aan de slag, zoals ik dus al 20 jaar!